"Ποιότητα κατασκευής: το κλειδί της άνεσης"

Τα υποστρώματα της LUX strom εκμεταλλεύονται στο έπακρο τις δύο βασικές λειτουργίες των κρεβατιών: υποστήριξη και αερισμό. Το πλαίσιο τους είναι κατασκευασμένο από ξύλο κόντρα πλακέ, το οποίο συναρμολογείται με τέτοιο τρόπο, ώστε η όλη κατασκευή να παρέχει την απαραίτητη ακαμψία και στερεότητα. Στο εσωτερικό τους τοποθετούνται ελατήρια. Ο συνδυασμός των ελατηρίων του στρώματος με τα ελατήρια του υποστρώματος, προσφέρει μεγάλη ανατομικότητα και ορθοπεδικότητα. Όλα τα σημεία του σώματος εφάπτονται στο στρώμα και η πίεση που δέχονται είναι ομοιόμορφη. Έτσι το σώμα αναπτύσσεται σωστά αλλά κυρίως στηρίζεται με τρόπο που εγγυάται υγιεινό και ξεκούραστο ύπνο. Τα υλικά των στρωμάτων και των υποστρωμάτων είναι φυσικά, απορροφούν και απελευθερώνουν την υγρασία, επιτρέπουν τον αναγκαίο εξαερισμό ενώ παράλληλα προσαρμόζονται στη θερμοκρασία του σώματος, προσφέροντάς του ζέστη το χειμώνα και δροσιά το καλοκαίρι.

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

"Πάντα κοντά σας"

Υπάρχει ιδανικό κρεβάτι; Ναι και όχι. Αν το δείτε με καθαρά αντικειμενικά κριτήρια, όπως ποιότητα και αντοχή, τότε υπάρχουν καλά και κακά κρεβάτια. Αλλά ένα ιδανικό κρεβάτι είναι ιδανικό μόνο όταν είναι ιδανικό μόνο για εσάς. Το σώμα σας. Το ύψος σας. Το βάρος σας. Την αγαπημένη θέση που κοιμάστε. Τη ροπή του σώματός σας να γίνεται γρήγορα ζεστό ή κρύο. Ελάτε κοντά μας για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το σωστό στρώμα και υπόστρωμα. Η παράδοσή τους γίνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα και χωρίς καμιά επιβάρυνση. Κατασκευάζονται σε 4 τύπους :

α) boxsprings (το γνήσιο υπόστρωμα με ελατήρια), β) ανατομικό πλαίσιο, γ) αποθηκευτικό χώρο με μηχανισμό ανάρτησης, δ) μηχανικό τελάρο με τηλεχειριστήριο και σε οποιαδήποτε διάσταση θέλετε εσείς.

* 100 X 200 = από 490 € και 160 Χ 200 = από 870 € , κομπλέ με ύφασμα επιλογής σας , χωρίς το στρώμα .